World's Best Cat Litter Multiple Cat Formula Povečaj

11,99 €

World's Best Cat Litter Multiple Cat Formula

Nov

MGM


Naraven, bio razgradljiv posip, ki se ne praši in odlično vpija neprijetne vonjave, posebej primeren za več mačk.

Več podatkov


B B

Več podatkov

Več podatkov

World's Best Cat Litter se hitro spijema, enostavno ga je odstranjevati, zdrži dolgo in odlično odstranjuje neprijetne vonjave. Je 100% naraven, varen ter možno ga je metati v straniščno školjko.

Posip je organski in popolnoma naraven, saj je izdelan iz celih koruznih zrn, ne vsebuje gline, kremenovega prahu in sintetičnih agentov za spajanje ali zmanjševanje prahu. Ker se ne praši je popolnoma zdrav za vas in vašo mačko. Mačke pogosto umivajo svoje tačke, zaradi česar je velika verjetnost, da bodo pojedle pesek, ki se jim je prijel na blazinice. Ker je popolnoma naraven, ni strahu, da bi ob morebitnem zaužitju mački škodoval, saj se povsem varno izloči skozi prebavni sistem.

Posip se zelo dobro grudi in ga je mogoče enostavno odstraniti, prav tako pa ga je mogoče odvreči kar v straniščno školjko. Ker se dobro sprijema, ga je potrebno menjavati manj pogosto in bo trajal dlje časa.

Multiple Cat Formula se grudi še bolj kot Clumping Formula,  prav tako pa ima povečano tudi vpojnost neprijetnega vonja, zaradi česar je še posebej primeren za lastnike z več mačkami.

Pakiranje: 3,18 kg in 6,35 kg

3,18 kg pakiranje zadostuje za (približno):
- 30 dni (ena mačka)
- 15 dni (dve mački)
- 10 dni (tri mačke)

Pripomočki