RC briketi Hairball Care Povečaj

20,90 €

RC briketi Hairball Care

Nov

Royal Canin


Hrana za odrasle mačke nagnjene k tvorjenju kepic dlak.

Več podatkov


B B

Več podatkov

Več podatkov

Dokazani rezultati: 2-krat večje izločanje dlak v 14 dneh

mačke preživijo večino budnega časa z umivanjem svojega kožuha. Pri tem spontano pogoltnejo velike količine dlake, ki se v prebavnem traktu običajno sprime in tvori kepice. V večini primerov to vodi do bruhanja, lahko pa povzroči tudi občasne prebavne motnje.

HAIRBALL CARE je točno uravnotežena hranljiva formula, ki naravno pomaga zmanjšati nastanek kepic dlak.
Ekskluziven kompleks v hrani HAIRBALL CARE sestavlja okrepljena mešanica prehranskih vlaknin, vključno s indijskim trpotcem, ki vsebuje veliko rastlinske sluzi, in netopljivih vlaknin, ki pomagajo pri notranjem prehodu skozi črevesje. Posledično se lahko zaužite dlake redno izločujejo v blatu, namesto da bi se nabirale v želodcu in bi jih nato mačka izbruhala.
Dokazani rezultati: izključna raba hrane HAIRBALL CARE je učinkovita po 14 dneh. V izločkih se iz mačjega telesa na naraven način odstrani 2-krat več dlak.
*Royal Canin interna študija, 2013 - V primerjavi s kontrolne hrane za odrasle mačke, ki ne vsebuje ekskluzivnega Hairball Care compleksa.

Sestava: dehidrirane perutninske beljakovine, izolat rastlinskih beljakovin*, koruza, rastlinske vlaknine, riž, živalska maščoba, hidrolizirane živalske beljakovine, pšenica, koruzna moka, koruzni gluten, pesni rezanci, kvas, minerali, sojino olje, ribje olje, frukto-oligosaharidi, uščine in semena trpotca (0,5 %).
*L.I.P.: beljakovina, izbrana zaradi visoke asimilacije.

Dodatki (na kg): vitamin A 24000 IU, vitamin D3 900 IU, E1 (Železo) 30 mg, E2 (Jod) 3 mg, E4 (Baker) 9 mg, E5 (Mangan) 39 mg, E6 (Cink) 117 mg, E8 (Selen) 0,05 mg, konzervansi, antioksidanti.

Analiza: surove beljakovine 34%, surovo olje in maščobe 15%, surovi pepel 6,9%, surove vlaknine 6,9%, skupaj prehranske vlaknine 15,1%.