Little Big Paw Gourmet Tender Turkey Mousse 85g Povečaj

1,15 €

Little BigPaw Gourmet Tender Turkey Mousse 85g

19155-02905

Nov

Little BigPaw

Tega izdelka ni več na zalogi


Popolna naravna hrana za mačke. 70% mesa, brez žit.

Več podatkov

Več podatkov

Več podatkov

Mačke imajo velike karakterje. Imajo tudi hitro presnovo in energijo porabljajo zelo hitro, zato so velike tudi njihove dnevne potrebe po energiji. Enako kot velike mačke v divjini so mesojedci, zato v svoji hrani potrebujejo veliko mesa, ki zagotavlja njihovo zdravje. Visoka vsebnost mesa v prehrani za mačke ni le zaželena, temveč je izredno pomembna! Več mesa kot vsebuje hrana, boljša je za zdravje mačke.

Little BigPaw je linija hrane, ki je oblikovana posebej za mačke s karakterjem. Proizvajalci tesno sodelujejo z vodilnimi nutricionisti, da lahko ustvarijo hrano, ki je popolna za vse mačke. Hrana je polna mesa in hranil, visoko energijska in bogata s kalorijami, zato z majhno količino hrane mačka dobi veliko energije. Izbrane so le naravne sestavine, ki so nežne za mačje želodčke in enostavno prebavljive. Dodan je tudi tavrin - aminokislina, ključna za mačje zdravje. V hrani je uporabljeno le 100% britansko meso s sledljivim poreklom.

Polna beljakovin: Narejena je iz slastnega svežega purana – zelo hranljivo, enostavno prebavljivo pusto meso.
Pomembni vitamini in minerali: Vključno z vitamini A, D in E za zdrav imunski sistem in močne zobe ter kosti.
Omega olja in maščobe: Esencialne maščobne kisline za lepo kožo, zdrave sklepe in sijoč kožuh..
Tavrin: Ključen za zdravo srce in dober vid.

Popolnoma brez umetnih konzervansov, brez barvil, brez ojačevalcev okusa, brez žit, brez pšenice, brez soje in brez mlečnih izdelkov. Le odlična hrana, polna naravnih dobrot!

100 % naravno | 70 % purana s piščancem | 0 % žit

Sestava: sveže pripravljen puran (min. 26%) in piščanec 70%, minerali, lososovo olje, sončnično olje.

Dodatki (na kg): vitamin A 5300iu, vitamin D3 530iu, vitamin E 7,95mg, tavrin 500mg, cinkov sulfat monohidrat 151mg, železov sulfat monohidrat 35mg, manganov sulfat 16,5mg, natrijev selenit 1,18mg, kalcijev jodat 0,84mg.

Analiza: beljakovine 10%, olja in maščobe 9%, surove vlaknine 0,5%, surov pepel 3,5%, vlaga 75%.

Navodilo za hranjenje
Za povprečno mačko zadostujejo 2-3 posodice dnevno. Mačjim mladičkom ponudite eno posodico dnevno. Količine so samo okvirne, prilagodite jih starosti, teži in aktivnosti mačke. Pitna voda naj bo mački vedno dostopna.