Nagradna igra Predstavi svojega ljubljenčka

 

 

Mačja hiša, d.o.o., Bernekerjeva 43, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) organizira nagradno igro Predstavi svojega ljubljenčka  (v nadaljevanju nagradna igra), ki poteka vsak mesec do preklica ali spremembe pravil.

Nagradna igra se vsak mesec obravnava kot zaključena celota, z vsakokratno samostojno objavo nagrad, sodelujočimi in nagrajenci. Pravila nagradne igre veljajo za vse posamezne mesečne nagradne igre do preklica. Nagradna igra poteka na spletni trgovini Super Čombe (www.supercombe.si).

S temi pravili in pogoji organizator določa pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

 

Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani uporabniki trgovine Super Čombe, ki lahko dostopajo do spletnega naslova https://www.supercombe.si/ ter se prijavijo za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri organizatorju in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo nagradne igre.

S prijavo v nagradno igro udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

 

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da v celoti izpolni prijavo na nagradno igro in se strinja s pravili in pogoji. Nakup v spletni trgovini Super Čombe ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Isti uporabnik lahko v okviru istega meseca sodeluje s prijavo ene svoje živali enkrat. Isti uporabnik lahko v okviru istega meseca sodeluje večkrat v primeru, da je lastnik več živali. V tem primeru lahko za vsako žival izpolni svojo prijavnico, a ne več kot eno prijavnico za eno žival. Isti uporabnik lahko z isto živaljo sodeluje v nagradni igri vsak mesec, pri čemer je priporočljivo (ni pa pogoj), da ob prijavi pošlje drugo sliko iste živali in drugačen opis živali.

 

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, ime in opis njihove živali in poslana slika objavijo na spletni strani trgovine Super Čombe, na facebook strani Super Čombe, na forumu Pomagamo živalim.si in v drugih medijih (tiskanih medijih, na spletnih straneh, facebook profilih, oglaševalskih edicijah ali drugih medijih) brez pravice do plačila. Hkrati se odpovedujejo pravici pregledovati, odobriti, nasprotovati kakršnemu koli načinu uporabe gradiva, uredniški izbiri ali videzu materiala.

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave. V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov si organizator pridržuje pravico, da udeležencu sodelovanje v nagradni igri zavrne ali ga iz nagradne igre izključi.

 

Kdaj poteka nagradna igra?

Nagradna igra poteka vsak mesec od prvega do zadnjega dne v mesecu. V žrebanju se upoštevajo vse prijave, ki prispejo v tem času, ne glede na to, kdaj administratorja spletne trgovine objavi posamezno sodelujočo žival in ne glede na čas objave vsakomesečne nagrade.

 

Kakšna je nagrada?

Podatke o vsakokratni nagradi objavi organizator v začetku tekočega meseca, najkasneje do petega v mesecu. Prijave, ki prispejo že pred objavo nagrade, so ravno tako vključene v nagradno žrebanje. Nagrade niso zamenljive za drugo vrsto nagrad in niso izplačljive v gotovini.

 

Žrebanje

Nagrajence izžreba za pretekli mesec tričlanska komisija do najkasneje petega v tekočem mesecu.

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice. V nagradni igri se upoštevajo le prijavnice, ki so oddane v skladu s temi pravili in pogoji sodelovanja.

Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba ni mogoča.

 

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

Izžrebani nagrajenec bo o nagradi in možnih načinih prevzema nagrade obveščen po e-pošti najkasneje v osmih dneh po žrebanju. Nagrajenec se mora na obvestilo o nagradi odzvati po e-pošti najkasneje v sedmih dneh po prejemu obvestila in organizatorju posredovati potrebne podatke (ime, priimek, naslov, davčno številko). V primeru, da se nagrajenec ne odzove pravočasno, do nagrade ni več upravičen in se ta ne podeli.

Nagrado je mogoče prevzeti na dva načina: osebno v trgovini Super Čombe na Bernekerjevi 43 v Ljubljani ali pa jo nagrajencu pošljemo po pošti. Način prevzema izbere nagrajenec.

V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v nagradnih igrah, predmet obdavčitve. Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel organizator nagradne igre.

Če je nagrajenec mladoletna oseba, morajo starši oziroma zakoniti zastopniki pisno odobriti prevzem nagrade.

 

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval organizatorju v tej nagradni igri, uporabljajo izključno za izvedbo nagradne igre (izvedba nagradne igre, obveščanje nagrajencev o rezultatih žrebanja, objava nagrajencev v skladu s splošnimi pogoji).

 V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Organizator se obvezuje, da bo s posredovanimi podatki ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator bo posredovane podatke uporabljal izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih in jih v nobenem primeru ne bo posredoval tretjim osebam.

Vsa dokumentacija v zvezi z nagrajenci se hrani v skladu z veljavnimi davčnimi in računovodskimi predpisi. Po preteku zakonskih rokov organizator varno uniči in izbriše vse hranjene podatke.

 

Končne določbe

Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil nagradne igre. Obvestila o morebitnih spremembah organizator objavi na spletni strani https://www.supercombe.si/

Vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov supercombe@macjahisa.si ali jih posredujejo preko kontaktnega obrazca na spletni strani trgovine.

Pravila nagradne igre pričnejo veljati z dnem 01. 09. 2018. V času trajanja nagradne igre so pravila na vpogled na spletni strani https://www.supercombe.si/.

 

Mačja hiša, d.o.o.

Ljubljana, 01. 09. 2018

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih