Hill's Prescription Diet Feline a/d pločevinka 4x156g Povečaj

10,40 €

Hill's Prescription Diet Feline a/d pločevinka 4x156g

16085-01839

Nov

Hill's


Mokra hrana zasnovana za hišne ljubljence, ki okrevajo po hujših boleznih, poškodbah in kirurških posegih.

Več podatkov

B B

Več podatkov

Več podatkov

Hill's Prescription Diet Feline a/d je formulirana prav za hišne ljubljence, ki okrevajo po hujših boleznih, poškodbah in kirurških posegih. Ko se mačke srečajo z resnim obolenjem, hujšimi poškodbami ali kirurškim posegom, se njihova presnova sooči s pomembnimi spremembami. Ti psi ponavadi le s težavo vzdržujejo moč svojega naravnega obrambnega sistema in obnavljajo tkiva, pogostokrat morajo za to žrtvovati telesna tkiva mišic in organov. To pa slabo vpliva na učinkovito okrevanje.

Dietno hrano Hill's Prescription Diet Feline a/d so formulirali veterinarji prav za hranjenje mačk, ki so oslabeli in morajo hitro in učinkovito okrevati. Učinkovito okrevanje pa lahko precej upočasni pomanjkanje ključnih hranilnih snovi in energije, zato je dietna hrana Prescription Diet Feline a/d kot nalašč za okrevajoče štirinožce.

Indikacije: Okrevanje (vključno z anoreksijo, oslabelostjo, okrevanjem po kirurških posegih in za hranjenje po brizgi).

Ni priporočljiva za:
- bolnike pri katerih je primarni cilj preprečiti zastajanje tekočine, nalaganje stranskih produktov dušikove presnove ter nalaganje fosforja in natrija
- bolnike, katerih gastrointestinalni trakt ne prenese velike količine maščob, denimo, ob hiperlipidemičnem pankreatitisu ali pri bolnikih z zgodovino pakreatitisa oziroma je velika verjetnost, da se bo pojavil

Če želite veterinarsko mnenje o najbolj primerni prehrani za vašega psa, lahko pokličete Veterino MH na 05 9050 630. Več informacij tudi na spletni strani http://www.macjahisa-vet.si.

Izdelke iz kategorije veterinarske diete bomo dostavili v roku 5-7 delovnih dni.