Klub Mačja hiša

Klub Mačja hiša je klub ljubiteljev muc, ki imajo pri nakupih iz spletne trgovine še posebej ugodne pogoje, kot so popust pri nakupih, ekskluzivni akcijski izdelki, ...


Ugodnosti:
- 8% popust pri nakupih v e-trgovini Super čombe (ne velja za članarine, donacije, izdelke iz Butika Mačje hiše, izdelke z namenom, izdelke v akciji, mačje posipe, pakete mokre mačje hrane, izdelke Lily's Kitchen in Pet Odor in določene druge izdelke),
- 8% popust pri nakupih v trgovini Super Čombe na Bernekerjevi 43 v Ljubljani (ne velja za izdelke v akciji).

Za tekoče leto se lahko včlanite tako, da v košarico dodate izdelek "Plačilo članarine". V klub boste včlanjeni po plačilu. Članarina velja do 31.12. tekočega leta.

Članski popust v e-trgovini velja na vse izdelke razen za članarine, donacije, izdelke iz Butika Mačje hiše, izdelke z namenom, izdelke v akciji, mačje posipe, pakete mokre mačje hrane, izdelke Lily's Kitchen in Pet Odor in določene druge izdelke.
Članstvo v klubu ne prinaša poleg plačila letne članarine nobene obveznosti.

Člani kluba, ki so v preteklem letu oddali vsaj eno naročilo, lahko članarino podaljšajo po polovični ceni. Podaljšanje je možno do konca februarja tekočega leta. Popust kluba se bo upošteval tudi pri naročilu v katerem bo članarina podaljšana. Popust bo upoštevan naknadno v primeru plačila po povzetju ali bančnega nakazila in bo veljal za vse izdelke razen članarine, donacij, izdelkov z namenom, izdelkov iz Butika Mačje hiše in posipov za muce.
Letna članarina Kluba Mačja hiša je brezplačna za:
- posvojitelje Mačje hiše, ki se držijo posvojitvene pogodbe in
- botre, ki redno prispevajo v projektu Mačji boter.

Vse posvojitelje in botre prosimo, da brezplačno članarino dodajo v košarico in oddajo skupaj z naročilom. Po postopku preverjanja boste brezplačno včlanjeni v klub in deležni vseh ugodnosti.

Pridržujemo si pravico odvzema brezplačnega članstva v primeru nespoštovanja posvojitvene pogodbe ali neaktivnosti v projektu Mačji boter.