Pogoji plačil, dostave in vračil

 

Načini plačila

V spletni trgovini www.supercombe.si lahko plačujete blago na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju
  • plačilo po računu (s položnico ali elektronsko banko)
  • plačilo s plačilnima karticama Mastercard ali Visa (varno plačilo)

Plačilo po povzetju

V primeru, da boste blago plačali s plačilom po povzetju, boste kupnino plačali dostavljalcu ob dostavi naročenega izdelka. Znesek je viden ob zaključku nakupa v naši spletni trgovini.
Stroški dostave so prav tako obračunani ob zaključku nakupa.

Dostavljalcu GLS, ki dostavlja naše pošiljke, lahko kupnino plačate z gotovino ali kreditno kartico. Pri plačilu s kreditno kartico boste plačali provizijo v znesku 1,43% kupnine.

Plačilo po predračunu

Naročeno lahko plačate na naš TRR. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Blago boste prejeli v 3-5 delovnih dneh po prejemu nakazila na naš TRR.

Plačilo s kreditnimi karticami

Z novim načinom izvajanja spletnih plačil je skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke.

Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjen na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Bankart in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Možno je plačilo s plačilnima karticama Visa in MasterCard.

Cene

Vse cene vsebujejo DDV in veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene, z izjemo akcijskih, nimajo v naprej določene veljavnosti. Spletna trgovina www.supercombe.si si pridržuje pravico, da cene brez predhodnjega obvestila spremeni. Kupone s popustom je potrebno vnesti pred zaključkom naročila.

Stroški dostave

Dostava je pri nakupu v spletni trgovini www.supercombe.si v skupni vrednosti 39 € in več (z že odštetimi popusti) z dostavno službo GLS brezplačna in jo v celoti krije spletna trgovina www.supercombe.si. V primeru naročila manjšega od 39 € znašajo stroški dostave 3,90€, ne glede na vrednost pošiljke, težo pošiljke ali način plačila.

Dostava z dostavno službo GLS

Dostava pošiljk se izvaja v dopoldanskem času do 15. ure, zato pri naročilu navedite naslov dostave, kjer boste v tem času dosegljivi. Telefon je ob registraciji v našo trgovino obvezen podatek, saj vam dostavljalec pošle SMS sporočilo in vam pošiljko dostavi na želeno lokacijo. Če se vam zgodi, da pošiljke ne morete prevzeti, se z dostavljalcem dogovorite, kdaj boste lahko opravili prevzem pošiljke.

Ponovna dostava je brezplačna.

Dostava

Vse izdelke iz naše spletne trgovine dostavimo v roku 3-5 delovnih dni od datuma sprejetja naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Vračilo izdelka

Kupec ima pravico, da v 15-ih dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, brez navedbe razloga za odstop. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga.

Kupec mora v 15-ih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Tudi če kupec v 15-ih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila.

Vračilo kupnine

Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo kupnino za izdelke. Za nakazilo kupnine nam posredujte številko vašega osebnega računa.

Vrnitev izdelka

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne ustreza, nam nerabljenega, nepoškodovanega in v originalni, nepoškodovani embalaži lahko vrnete v roku 15 dni. Izdelek s katerim niste bili zadovoljni, Vam lahko zamenjamo ali vrnemo kupnino. Stroške pošiljanja novega izdelka krije spletna trgovina www.supercombe.si. V primeru, da nam želite izdelek vrniti, nas kontaktirajte in naročili bomo prevzem izdelka preko dostavne službe GLS.